Samsung Note 7 Batarya Sorunu ile Gündemde

Photo of author

Kısa zaman içerisinde Samsun’un amiral gemisi Note 7 piyasaya çıkmış ve ön sipariş rekoru kırarak beklentilerin üzerinde performans göstermişti. Satışa sunulduktan sonra kullanıcılardan gelen geri bildirimlerde cihazda önemli bir batarya sorununun olduğunun belirlenmesiyle birlikte Samsun Note 7‘lerin üretimi durmuş ve satılan Note 7 cihazlar geri çağrılmıştı.

Yapılan açıklamalara göre Samsun Note 7 yeniden satışa başlayacak. Batarya sorununun giderilmesi ile birlikte yeniden üretimi yapılan cihazların ilk olarak Güney Kore’de satışa sunulacağı, ardından ise Amerika Birleşik Devletlerinde piyasaya sunulacağı bildirildi. Diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı konusunda bir açıklama ise henüz gelmedi.

Samsung Note 7 ‘de çıkan batarya sorununa binaen yeniden geri çağırma işlemleri yapılmış ve kullanıcılar cihazlarını tekrar Samsung’a iade etmişti. Bu süreçte bir takım aksamaların yaşanması nedeniyle, yeni cihazların da yeniden satışa çıkma tarihinde aksama yaşandığı belirtiliyor. Samsun firmasının konu ile ilgili ilerleyen tarihlerde net bir açıklama yapması bekleniyor.

Yorum yapın