Samsung Bataryaları Neden Patlıyor?

Photo of author

Cep telefonlarının amiral gemisi olan Samsung‘un başı dertten kurtulmuyor. En son piyasaya sürülen Note 7‘nin batarya sorunu ile piyasaya sürülmesi kullanıcıların kafasında büyük bir karışıklık oluşturdu. Firma bütün Samsung Note 7 cihazları yeniden toplatarak sorunun giderilmesi yönünde adım attı.

Fakat Samsung için gelen kötü haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen bilgilere göre Singapur Hindistan seferini yapan bir uçakta bir yolcunun telefonunun alev aldığı söyleniyor. Yapılan incemelelerde ise yanan ve patlayan telefonun Samsun Note 2 olduğu tespit edildi. Telefonun alev alması uçakta panik yaşanmasına neden olurken, bir çok havayolu şirketi Samsung telefonları konusunda tereddütler yaşamaya başladı. Son çıkan Amiral Gemi Samsung Note 7’nin uçağa alınmasının bir çok şirkette yasaklandığı belirtiliyor.

Bu durumda ise Samsung model telefona sahip olan yolcuların başına dert oldu. Sırf Samsung telefonlara sahip oldukları yüzünden uçaklara binemeyen yolcular telefonlarını satarak farklı bir marka telefon almayı tercih ediyor.

 

Yorum yapın