Beyaz Şov Telefon bağlantısı Mahkemelik oldu

Photo of author

Geçtiğimiz sezonda ekranlara gelen ve Beyazıt Öztürk‘ün sunmuş olduğu şov programı olan Beyaz Şov‘a telefonla bağlanarak konuşan ve konuşma sonrasında büyük tepki çeken Ayşe öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

Ayşe Çelik programda yaptığı konuşmada terör örgütü propagandası yaptığı yaptığı nedeniyle savcılık tarafından soruşturma başlanmıştı. İşte bu dava Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yapıldı. Duruşmanın bitiminde programın sunucusu olan Beyazıt Öztürk’ün de dinlenmesi gerektiği söyleniyor.

Duruşmadaki ifadesinde Ayşe Çelik terör örgütü propagandası yapmadığını iddia ederek konuşmasının sonrasında ise seyirciler ve programın sunucusu tarafından alkışlandığını belirtti. Çelik bunun yanında konuşmasında terör örgütünü öven ifadeler yer almadığını belirtti. Hatırlanacağı üzere 8 Ocak tarihinde yayınlanan programda Ayşe Çelik adında bir öğretmen programa bağlanarak bir takım konuşmalar yapmış ve ardından tüm Türkiye’de program ve Çelik ile ilgili büyük bir tepki başlamıştı.

Yorum yapın