Pamukkale Belediyesi’nden Bedava Wi-Fi

Photo of author

Denizli’de Pamukkale belediyesi ücretsiz internet hizmetine başladı. Vatandaşlar bu hizmet için bir hayli memnun olduğunu belirtti. Pamukkale Belediyesi ASM uygulaması bünyesinde uygulamaya başladığı ücretsiz Wi-Fi için toplam dört mahallede 10 tane istasyon kurarak vatandaşların buralardan ücretsiz olarak internete girmelerini sağladı.

Söz konusu ücretsiz internet uygulaması şimdilik 4 mahallede hizmete sunulmaya başlasa da ilerleyen zamanlarda yayılması bekleniyor. Söz konusu istasyonlar sadece 4 mahalleye kuruldu. Bu hizmetten özellikle gençlerin faydalanması hedefleniyor. Denizlinin Turizm ile ünlü olan beldelerinden birisi olan Karahayıt ilçesinde 4, Akköy’de ise 1 adet istasyon bulunuyor. Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı bölgelerden bir tanesi olan Asmalıevler ile Yunus Emre mahallelerinde de istasyon kurulumu gerçekleştirildi. Şimdilik 10 tane istasyon vatandaşların hizmetine sunulmuş durumda.

Kurulan istasyonların toplam 50 metre çekim alanı bulunuyor. Bu alanda bulunan vatandaşlar ücretsiz olarak internet hizmetini kullanabiliyor. Ayrıca istasyonlar güneş enerjisi ile çalışıyor. İstasyonlarda bulunan cep telefonu şarj üniteleri sayesinde vatandaşlar telefonlarını şarj da edebiliyor.

Yorum yapın