Demi Lovato Antalya’ya Ayak Bastı

Photo of author

Expo 2016 ajansı tarafından yapılan açıklamaya göre, Antalya’da düzenlenen Expo 2016 etkinliklerine dünyaca ünlü sanatçılardan birisi olan Demi Lovato katılacak. Türk hayranları ile buluşacak olan dünyaca ünlü sanatçı,  01.09.2016 saat 22:00 sıralarında hayranlarına merhaba diyecek konserde boy gösterecek.

Geçtiğimiz günlerde Türk sanatçıların yanı sıra dünyaca ünlü isimlerin konser verdiği Expo 2016 tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Elton John, Lara Fabian, Ricky Martin gibi isimlerin konser organizasyonlarında boy gösterdiği etkinliklerde 1 Ekim tarihinde sahneye Demi Lovato çıkacak. Daha önce “Here We Go Again” adındaki parçası ile müzik listelerinde başı çeken sanatçı Türkiye’de ilk defa sahneye çıkıyor. Sanatçı 2008 yılında çıkardığı albümde yer alan “Don’t Forget” adındaki parça, Amerikan Billboard adındaki ünlü listeye ilk 2 sıradan girerek altın sertifika ödülünü almaya hak kazanmıştı. Daha sonra çıkardığı albümle de ilk 200 listesinde birinci sıraya oturduğu belirtiliyor.

Demi Lovato Kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen sanatçı, oyunculuk ve modellik yapmaktadır. Aynı zamanda şarkı sözü de yazmaktadır. 2008 yılında bir televizyon dizisinde rol alması ile birlikte ünlenmeye başladı. “Hollywood Records” şirketi ile sözleşme imzaladı ve ilk albümü “Don’t Forget” albümünü yayınladı. İkinci albümüne ise Here “We Go Again” adını verdi. Bu albüm yüz sekiz bin kopya satış yaptı.

Yorum yapın