Michael Schumacher Yürüdüğü Haberlerini Avukatı Yalanladı

Photo of author

Yaklaşık 3 yıl önce kayak sırasında başını kayaya vurarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede bir dizi amaliyata giren ünlü F1 pilotu Michael Schumacher bitkisel hayata girmişti.

Almanya’da yayın yalan Bulde isminde bir dergi son sayısındaki bir yazıda ünlü F1 pilotu Schumacher’in tekrar yürüyebileceği yönünde bir yazı kaleme aldı. Bu yayını gören ailesi hızlı bir şekilde yalanlama yaparak böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti. Ardından ise ünlü dergiye dava açıldığı belirtildi.

Ardından yapılan duruşmada ailenin avukatı Damm söz aldı. Ünlü pilotun geçirdiği ağır kaza sonucunda bitkisel hayatta yaşadığını belirten Damm, beyninden aldığı ağır hasardan dolayı ayakta bile duramayacağını söyledi. Avukat, söz konusu dergide çıkan haberleri mutlak suretle yalanladı.

47 yaşında olan ünlü Formula pilotu Michael Schumacher kayak yaptığı sırada düşmüş ve ardından kaldırıldığı hastanede 2 kez amaliyat olmuştu. Fakat bütün mudahalelere rağmen eski sağlığına kavuşamayan ünlü pilot 3 yıldır bitkisel hayatta yaşamaya devam ediyor.

Yorum yapın