İstanbul’da ücretsiz kablosuz internet devri başlıyor

Photo of author

AK Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım’dan İstanbul’da yaşayan vatandaşları sevindirecek haber geldi. Bir televizyon programına katılan Binali Yıldırım İstanbul’un fiber interneti ve ücretsiz internetin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında bilgiler aktardı.

Binali Yıldırım seçimler öncesi katıldığı televizyon programında İstanbulluları sevindirecek açıklamalarda bulundu. Program sunucusunun sorularını yanıtlayan Yıldırım, 2 Yıl içerisinde İstanbul’da ana güzergahlarda ücretsiz internetin sunulacağını açıkldı. Yıldırım, İstanbul’da bazı ilçelerde fiber alt yapının yetersiz olduğunu ve bu sebeple de trafiğin artışı ile internetin yavaşladığını belirtti. İstanbul’da toplam fiber alt yapı uzunluğunun 47.500 km olduğunu söyleyen Yıldırım, yapacakları çalışmalar ile fiber altyapı uzunluğunu 100.000 km uzunluğa çıkaracaklarını söyledi.

İstanbul’un ulaşımı hakkında da bilgi veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Raylı sistemi daha da yaygınlaştıracaklarını ve Metrolarda da ücretsiz internetin sunulacağını ekledi.

Yorum yapın