Sudan’dan Yerel Seçimler için Reis’e Dua

Photo of author

Yarın tüm ülkede yerel seçimler gerçekleştirilecek. Bugüne kadar bütün siyasi partiler propagandalarını yaptılar. Şuana kadar söz siyasilerin idi. Şimdi ise söz milletin. Yine son sözü söyleyen her zamanki gibi millet olacak.

Türkiye’de yapılan yerel seçimler sadece bizi ilgilendirmiyor. Dünyanın dört bir yanında yaşayan Müslüman halk da bizimle birlikte seçimleri takip ediyor. Bu ülkelerden birisi de Sudan. Sudanlı vatandaşlar Türkiye’de yapılacak yerel seçimleri yakından takip ediyor. Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden desteklerini sunan Sudanlı vatandaşlar, dualarında Reis’i eksik etmiyor. Başkan Erdoğan için bir sudanlı vatandaş şu şekilde dualarını iletiyor:

Allah’ım bize bu ikramları yapan Türkiye’den razı ol. Erdoğan’ı muhafaza et. Ayaklarını Hak yolda sabit kıl. Şanını yüce eyle. Onu daima muzaffer kıl. Girdiği her yerden onu daima en güçlü şekilde çıkar

Sadece sudan değil. Gönül birliğinin sınırı sadece Sudan ile kalmıyor. Dünyada pek çok ülke Başkan Erdoğan için dualarını esirgemezken, sosyal medya araçlarıyla bu desteklerini dile getiriyor.

Yorum yapın