Instagram’da Canlı Yayın Yapmak Artık Çok Daha Eğlenceli!

Photo of author

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olma özelliği taşıyan Instagram’da artık canlı yayın özelliği daha donanımlı. Canlı yayın sırasında bir tavşan veya kedi yavrusu olabilirsiniz!

Son yıllarda sosyal medya platformları, kullanıcıların hayatının tam anlamıyla merkezine yerleşmeyi başardı. Bu anlamda 2 milyarı aşkın kullanıcısı olan Instagram, kullanıcılarına her geçtiğimiz gün bir yeni özelliği ile şaşırtmaya devam ediyor. Özellikle InstaStory özelliği ile beraber gelen Canlı Yayın özelliğini büyük ölçüde geliştirmeyi başaran Instagram, kullanıcılarına anlık olarak hayatlarından kesitleri sergilemeleri için olanak veriyor.

CANLI YAYINLAR DAHA EĞLENCELİ OLACAK

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformu Instagram’ın canlı yayın özelliği geçtiğiz 6 aylık süreçte çok önemli geliştirmeler yaptı. Bu anlamda özellikle canlı yayınları otomatik olarak InstaStory olarak paylaşabilme özelliği eklenen Instagram canlı yayın uygulaması şimdi de normal öykü fotoğraflarındaki gibi efektlendirilebilecek. Face Track özelliğini geçtiğimiz yıl devreye soktuğu andan itibaren SnapChat ile arasındaki rekabeti tamamen farklı bir boyuta taşıyan Instagram, bu özelliğini şimdi de canlı yayınlarda kullanma olanağı sağlıyor. Böylelikle Instagram kullanıcıları artık canlı yayın yaparken etraflarından yıldızlar yağmasını, yüzlerinin bir tavşana benzemesini veya bir dahi gibi kafalarının üzerinde denklemler dönmesini sağlayabilecekler. Kullanıcılarının sosyal medya üzerindeki eğlencesini en iyi seviyelere yükseltmeye çalışan ve bu anlamda birçok geliştirme sunan Instagram, bu özelliği ile birlikte kullanıcılarını daha sık canlı yayın yapmaya teşvik edecek gibi görünüyor.

Bu özellik Instagram’ın Android ve iOS için yayınladığı yeni güncelleme ile beraber tüm Instagram kullanıcılarına eş zamanlı olarak sunuldu.

Yorum yapın