Apple Store Mağazasına Saldırı Gerçekleşti

Photo of author

Fransa’nın Dijon kentinde bulunan Apple Store‘de dünya üzerinde az rastlanılan bir olay gerçekleşti. Mağazaya gelen bir müşteri mağaza çalışanlarına saldırıda bulundu. Hırçın müşteri pek çok elektronik alete zarar verdi.

Yetkililer müşterinin neden böyle davrandığını araştırmaya devam ederken, görgü tanıklarının verdiği ifadelere göre Apple Store çalışanlarına sinirlendiğinden böyle davrandığı söyleniyor. Her ne kadar sinirlense de bir insanın böyle davranması psikolojik sorunlarının olduğu gösteren bir fiil olduğu da gözden kaçmıyor.

Sinirli müşterinin mağazaya yaklaşık 50 bin dolar zarar verdiği belirtiliyor. Apple yetkilileri konu ile ilgili şuana kadar bir açıklama yapmazken, mağazanın yenilendiği ve onarımına başlandığı görülüyor. Apple Store mağazalarında yetkililer müşterilere fazla müdahale etmeden elektronik aletleri incelemelerine izin veriliyor. Bu olaydan sonra Apple Store mağazalarının ne kadar güvenli olduğu da tartışılmaya başlandı. Apple yetkililerin konu hakkında bir açıklama yapması da beklenmiyor.

Yorum yapın