Şaka gibi! Bafetimbi Gomis Gerçekten Fenerbahçeye mi geliyor?

Photo of author

Bir dönem Galatasaray’da forma giyerek gol kralı olan ve daha sonra da Suidi Arabistan takımlarından Al Hilal takımına yüksek bir ücret karşılığında satılan Bafetimbi Gomis‘in Fenerbahçe’ye geleceği konulmaya başlandı. Gelen bilgiler menajerlerin bu futbolcuyu Fenerbahçe’ye önerdiği şeklinde oldu.

Son yıllarda Suidi Arabistan kulüpleri yüksek maliyetli oyuncular transfer ederek, transfer piyasasında dikkat çekmeye başlamıştı. Gerçek maliyeti üzerinde futbolcu transfer ederek isimlerinden sıkça bahsettirdiler. Genellikle yaşı yüksek oyuncuları yüksek maliyetlere transfer ederek başarı sağlamaya çalıştılar. Şimdi de Gomis’in Fenerbahçeye geleceği dillendirilmeye başlandı. Bu futbolcu Galatasaray’da olduğu gibi El Hilal takımında da bir çok gol attı. Yetenekli bir oyuncu olduğunu gösteren Gomis, transfer piyasasınız en çok aranan isimlerinden olacağına kesin gözle bakılıyor.

Fakat son gelen bilgiler El Hilal açısından hiç de iyi değil. Al Hilal ekonomik anlamda sıkıntı içerisine girdiği ve bu nedenle de Gomis’in yıllık 5 milyon euro maaşını ödemekte zorluk çektiği söyleniyor. Bu durumda menajerler ise oyuncu için kulüp bulma derdine düştü. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kapısı çalındı. El Hilal’in 1 yıllık maaşının karşılanması durumunda oyuncunun serbest kalacağı belirtilerek kulüpler bilgilendirildi. Fenerbahçe ileriki bir tarihte görüşmek istediği iddia edildi.

Peki bu futbolcu gerçekten Fenerbahçe’ye gelmeli mi?

Bence gelmemeli, çünkü hem ekonomik değil hem de genç değil. Artık kendi gençlerimize fırsat vererek yıldız olmalarını sağlamalıyız. Bu yabancı aşkı şeklindeki transfer stratejisi her zaman kaybettirmiştir ve kaybettirmeye de devam edecektir. UEFA’nın ekonomik kıskacında bulunan Fenerbahçe’nin ise bu transfere olur vereceğiniz hiç zannetmiyoruz!

Yorum yapın