Milli Takımda Teknik Direktör Belirsizliği Devam Ediyor

Photo of author

Fatih Terim’in Milli Takımdaki görevinden TFF tarafından alınmasının ardından Milli Takımın yeni patronunun kim olacağı halen belirsizliğini koruyor. Spor kamuoyunda belirli isimler dönse de acaba hangisi doğru kimse bilemiyor. son gelen bilgiler ise şu şekilde:

Gelen bilgilere göre bugün TFF başkanı Demirören ile görüşen Şenol Güneş teklife Beşiktaş’ın başında olması nedeniyle olumsuz yanıt verdi. Bu durumda Milli Takımda Şenol Güneş ihtimali de son bulmuş oldu. Beşiktaş Başkanı Fikret ORMAN bir teknik direktörün hem Milli Takımın başında hem de lig takımında çalışmasını uygun bulmadığını açıklamıştı. Şenol Hoca’dan da olumsuz yanıt alan TFF Başakşehir’in teknik patronu Abdullah AVCI ile görüşmeye başladığı gelen bilgiler arasında. Sosyal medya ise bu konu ile ilgili sallanmaya devam ediyor. Bir çok kişi Milli Takım patronluğunu reddeden isimlere tepki gösterirken aksini düşünen birçok insan da yer alıyor. Liglerin ve avrupa kupası maçlarının başlamasına az bir zaman kala hiçbir takım teknik direktörünün ayrılmasını diyenler de bir hayli fazla oldu.

Milli Takım için düşünülen model şimdilik sadece 4 maçlık bir dönem şeklinde. Eğer ligde bir takımı çalıştıran bir Teknik Direktör ile anlaşılması durumunda hem lig takımını hem de Milli Takımı çalıştıracak. Ve ilerleyen zamanlarda takımdan ayrılması düşünülecek.

Milli Takımda diğer alternatif ise Mustafa DENİZLİ olarak görülüyor. Abdullah AVCI’dan olumsuz cevap alınması durumunda TFF’nin rotayı nereye çevireceği merak konusu olmaya devam ediyor. Önemli maçlar arefesinde Fatih TERİM ile yolların ayrılmasının Milli Takıma olumsuz etkisi olup olmayacağını önümüzdeki maçlar sonucunda görmüş olacağız.

Yorum yapın