Tv8 WinWin’de kaç para toplandı işte son rakamlar

Photo of author

Fenerbahçe tarafından başlatılan ve kulübün maddi açıdan rahatlaması amaçlanan bağış kampanyasına tv patronu Acun’dan destek geldi. Bu akşam ekranlara gelen WinWin programı ile seyirciler bağış yamaya teşvik ediliyor.

Acun Ilıcalı TV8’de düzenlediği programda “Fener Ol” Kampanyasına bağış yapanlar arasında yapılacak çekilişle büyük hediyeler dağıtacak. Kampanyaya katılabilmek için en az 20 TL bağışta bulunmak gerekiyor. Program yayında iken bağlanan Kazım Türkerler 1500 forma bağışı yaparak önemli bir mesaj verdi. Aynı şekilde programa bağlanan Cihan Kamer de 1000 forma bağışı yaparak Fener Ol’a destek oldu.

Fener Ol WinWin çekilişine SMS ile nasıl katılım olur?

Sizler de Fener Ol Kampanyasına katılarak WinWin çekilişine adınızın yazılmasını istiyorsanız en az 20 Tl gibi bir bağışı gözden çıkarmanız gerekiyor. Bu bağışı yapabilmek için cep telefonununda 1907‘ye FB yazarak sms olarak gönderim yapmanız yeterli. Bu şekilde 20 TL bağış yapmış oluyorsunuz.

WinWin Hediyeleri arasında neler var?

Çekilişle birlikte Evden arabaya, tatilden, formalı imzaya kadar birbirinden değerli hediyeleri kazanma fırsatı yakalıyorsunuz. Bu hediyelere sahip olmak için yukarıda belirtildiği şekilde kampanyaya katılım sağlamanız gerekiyor.

WinWin Kaç Para Toplandı?

Yarışmanın 2. gününde de bağışlar bütün hızıyla devam etti. Sürprizler devam ederken, Fenerbahçe Beko Basketbol takımı TV8 ekranlarında yerini aldı. Acun Ilıcalı 2 günlük reklam gelirlerini ve 1907 adet forma bağışlarken, Beyazıt Öztürk ise 1000 adet özel Fenerbahçe forması bağışladı. Ayrıca pek çok ünlüden bağış gelmeye devam etti.

Programın 2. günü ile birlikte bağışlanan toplam forma sayısı 123.000 adeti bulurken, SMS bağışı ise 950.000 adete ulaştı. Açıklanan bilgilere göre 2 günün sonunda toplam toplanan bağış miktarı 55.900.000.-TL (Elli Beş Milyon Dokuzyüzbin Türk Lirası) oldu.

Tv8’den gelen açıklamaya göre;  Programın ilk gününde ise sms ile 7 Milyon TL gibi bir mebla toplanmıştı. Programın ilk günü 750.000 sms bağışı ile birlikte 55.000 forma satışı yapıldı. Her bir sms 20 TL olduğu düşünülürse, 15 milyon TL bağış toplanmış oldu. Program yarın akşam Beyazıt Öztürk’ün katılımıyla devam edecek.

TV8 Fener ol için WinWin kim ne kadar bağışladı?

SMS bağışı ile 15 milyon TL toplandı. (Sürekli güncelleniyor.)
Hamdi Akın tarafından 1000 adet forma bağışı yapıldı.
Bekir Okan tarafından 300 forma bağışlandı.
Recep Uzelli ise 100 forma bağışladı.
Complete Group (Murat Kapki & Samet Güzel) 100 forma bağışladı.
Kazım Türkerler 1500 forma forma ile büyük bir destek sağladı.
Zafer Algöz ise 200 forma bağışladı.

Program sürüyor. Bilgiler her an güncelleniyor. Buradan takip ediniz…

İkinci Gün Kim Ne Kadar Forma Bağışı Yaptı?

Ali Cem Yiğitbaş: 200+100 forma

Cemil Kazancı (Kazancı Holding sahibi): 5000 forma

Fenerbahçeli Gelsenkirchen Grubu: 212 forma

Tolga Sayışman: 100 forma

Furkan Kızılay: 50 forma

Murat Dalkılıç (Kuşadalılar Fenerbahçe Derneği): 100 forma

Yorum yapın