WinWin Kampanyası Beyazıt Öztürk ve Cem Yılmaz ile Bu Gece Başlıyor!

Photo of author

Fenerbahçe‘ye yardım toplamak amacıyla başlatılan “Fener Ol” kampanyasını ünlü medya patronu Acun Ilıcalı destek oluyor. Bu akşam TV8 ekranlarına gelecek olan program ile kampanyaya destek aranacak.

Program 12 ve 13 Mayıs akşamı TV 8 ekranlarına gelecek. Programa ünlü komedyen Cem YILMAZ ve Beyazıt ÖZTÜRK esprileriyle damga vuracak gibi. Zira iki akşam ekranlara gelecek olan programın bir gününde Cem Yılmaz olurken, diğer gününde Beyaz konuk olarak, Fener Ol kampanyasına destek isteyecek. Bu akam başlayacak olan ve iki gün sürecek programda birbirinden güzel ve değerli hediyeler dağıtılacak. Programa sürpriz konuklar ve birbirinden eğlenceli kısa filmler izleyiciler ile buluşacak. Program ile kampanyaya destek olan kişiler arasında yapılacak çekilişle hediyeler dağıtılacak.

Tv8’de kim ne kadar bağışladı. Toplanan bağış tutarı için güncel haberimiz:

https://www.habersari.com/medya-haberleri/tv8-winwinde-kac-para-toplandi-iste-son-rakamlar-3509.html

Fenerbahçe TV8 WinWin Kampanyasında Dağıtılacak Hediyeler

Program ile çeşitli hediyeler Fenerbahçelilere dağıtılacak. Verilecek hediyeler arasında en dikkat çekenler 5 Adet ev ve 20 adet araba oluyor. Hediyeler arasında Zeljko Obradovic ile yemek, efsanevi futbolcu Alex’in imzalı forması, kombine biletler, Şükrü saraçoğlu stadında maç oynama gibi ilginç hediyeler de yer alıyor. Yarışma ile birlikte toplam 5000 farklı ödül dağıtılacak. Pazar günü Cem, Pazartesi gecesi ise Beyaz yayında Acun ile birlikte sunucu gerçekleştirecek. WinWin iki gün de saat 22:30’da TV8 ekranlarında başlayacak.

Yorum yapın