Tarkan Yeni Albüm Çalışmalarına Devam Ediyor

Photo of author

Türkiye’nin dünyaca ünlü pop starı Tarkan instagram hesabından yeni albüm çalışmalarına istinaden paylaşımda bulundu. Tarkan Yeni Albümü Ne Zaman Çıkacak sorusuna instagram vasıtası ile yanıt verdi.

Bilindiği üzere uzun yıllardır pop üzerine albüm yapmayan Tarkan sevenlerinin merakla beklediği Albüm ne zaman çıkacak sorusuna bir nevi instagram aracılığı ile cevap vermiş oldu. Bir kaç yıl önce Türk Sanat Müziği albümünü çıkaran ünlü sanatçı Tarkan, bu albümü ile büyük beğeni toplamış ve bu alandaki yeteneğini kanıtlamıştı. Şuan bile halen dilden dile dolanan ve beğenilen Türk Sanat Müziği şarkıları dinlenmeye devam eden sanatçının pop albüm çıkarması hayranlarınca sıklıkla talep edilmekteydi. Ve Tarkan beklenen haberi verdi. İnstagram aracılığı ile yeni albüm çalışmalarına devam ederken çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Tarkan, hayranları tarafından binlerce yorum ve beğeni almayı başardı. Tarkan, fotoğraf altında yaptığı yorumda albümün tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Tarkan Yeni Albümü Ne Zaman Çıkacak

Yapılan paylaşıma göre Tarkan bir kaç ay belki de bir kaç hafta içerisinde yeni albümünü hayranlarıyla paylaşacak. Bakalım hayranları uzun aradan sonra gelen bu pop albümünü ve şarkıları beğenecek mi? Sosyal medyada yapılan paylaşımın ardından binlerce kişi tarafından konuşulan ünlü sanatçı hakkında büyük bir beklentinin olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Bu paylaşıma karşın gelen olumlu tepkilerden sizler için derlediklerimizden bazıları şunlar:

ayy ben senin o tontiş yanaklarını yerim kilo mu aldın sen:) aşkım her zaman yakışıklısın her halinle

Bende bekliyorum bende, de özletme artık kendini @tarkan
nmkemalHayırlı gelir insallah

Her daim dolu dolu bakan gözler doğuştan ışığı var megastar ın çok sevdik,çok seviyoruz Tarkan seni Evlilik yaradı maaşallah..Bence baba olmalısın artık Her zaman gururumuzsun.

Yorum yapın