Mahir İpek Güldür Güldür’e Transfer oldu

Photo of author

Show TV Ekranlarının sevilen ve güldüren komedi tiyatro programı Güldür Güldür Show reyting rekorlarını kırmaya devam ederken, programa sürpriz bir oyuncu dahil oldu. Ekranların sevilen yüzlerinden olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan komedi programı ile ününe ün katan Mahir İpek Güldür Güldür Show programına dahil oldu. Yapılan açıklamada oyuncunun çeşitli karakterlerde performans göstereceği belirtildi.

Show TV ekranlarının sevilen komedi programı olan Güldür Güldür‘e dahil olan Mahir İpek burada “Hayati” karakterini oynayacak. Hayati ismiyle karşımıza çıkacak olan ünlü oyuncunun nasıl performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu. Değişik karakterleri de oynayacağı belirtilen oyuncu, seyircinin beğenisini kazanmaya çalışacak.

Sevilen programın sunuculuğunu Ali Sunal yapmakta, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Alper Kul, Aylin Kontante, Doğa Rutkay gibi birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncular da oyunlarda performanslarını sergilemektedir. Ekranların en güldüren programlarından birisi olan Güldür Güldür bakalım çiçeği burnunda oyuncusuyla nasıl bir performans sergileyecek merak ediliyor.

Yorum yapın