Aref, Burak – Kıvanç ve Anadolu Ateşi Uluslararası Galaxy Circus Festivalinde

Photo of author

Acun medyanın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlü olan karakterler Ankara Spor Salonunda Ankaralılarla buluşmaya hazırlanıyor. Bu ünlü ikilileri araya getiren ise Uluslararası Galaxy Circus oldu. Bu yıl Ankara’da düzenlenecek olan festivalde Ankaralılar sürprizlerle karşılaşacak.

Program 22 Nisan 2016 tarihinde Ankara Arena‘da düzenlenecek. Programın açılışı dünyaca ünlü Anadolu Ateşi Grubunun dans gösterisi ile başlayacak. Daha sonra ise Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla şöhrete ulaşan ve birbirinden ilginç ve gizemli gösterileri ile herkesin ilgisini çekmeye başaran Aref’in gösterisi ile devam edecek. Ve yine aynı yarışmada üne kavuşan ikili olan Burak ve Kıvanç diğer göstericiler olacak. Birbirinden eğlenceli gösterilerle Ankaralıları coşturacak bu festivale bütün Ankaralılar katılabilecek. Dünyaca ünlü gösteri grupları, akrobasi göstericileri, ateş ve ışık gösterileri ile birbirinden güzel gösteriler sahneye çıkacak. Festival 2 gün boyunca Ankaralıların ziyaretine açık olacak ve 4 seans gerçekleşecek.

Festivalin sunucuları ise YouTube fenomeni Murat Sakaoğlu ve TRT spikeri Büşra Cebe olacak. 22 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan festival 14:00 ve 19:00 saatlerinde seyircileriyle buluşacak. Festivale katılmak için biletlerinizi Biletix aracılığı ile temin edebilirsiniz.

Yorum yapın