Şahan Gökbakar Tekrar Baba Olacak

Photo of author

Türk televizyonların ünlü komedyeni ve Recep İvedik karakterini sahibi Şahan Gökbakar 2. kez baba olacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıllarda Selin Ortaçlı ile dünya evine giren ve çocuk sahibi olan ünlü komedyen şimdi ise ikinci çocuğunun dünyaya gelmesini bekliyor. Selin Ortaçlı ise ikinci kez anne olmanın heyecanı içerisinde olduğu belirtiliyor.

Şahan Gökbakar bütün demeçlerinde baba olmanın güzel duygularını paylaşırken, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından bir kez daha baba olacağını açıkladı. Söz konusu paylaşım büyük beğeni topladı. Aynı şekilde Şahan Gökbakar’ın eşi olan Selin Ortaçlı da çok güzel bir güne başladıklarını belirterek, ailelerine bir prenses katılacağını ve bir kız bebek dünyaya getireceklerini belirtti. Heyecanlı olduğu her halinden belli olan anne, ailesi için de dua etti. Bu mutlu haberi en büyük ailesi ile paylaştığını belirterek, sevenlerini sevindirdi.

Magazin dünyasında bütün evliliklerin kısa ve çocuksuz olması fakat Şahan Gökbakar’ın evliliğinin istikrarlı gitmesi ve ikinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanmaları instagram kullanıcıları tarafından beğeni ile karşılanırken bol bol dua edildi.

Yorum yapın