Metrobüs Kazası Video Götüntüleri Yayınlandı

Photo of author

Dün İstanbul’da feci bir metrobüs kazası meydana geldi. Yoldan çıkan Metrebüs iki katlı bir otobüsle çarpıştı ve bazı arabaları ilse altına alarak anca durabildi. Kaza sonrasında bir çok yaralı tedavi altına alındı. Yaralılardan bir tanesi orta derecede ağır yaralı olarak tedavisine devam ediliyor.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan görüntülerden de anlaşılacağı üzere, saldırganın şemsiye ile metrobüs şoförüne saldırdığı görünüyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre ise, otobüs duraktan kalktıktan sonra tartışmanın başladığı şeklinde. Kaza sonucunda şoför dahil bir çok yaralı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sabah erken saatlerde meydana gelen kazanın şoförünün ifadesi ile ortaya çıkan detaylar merak ediliyor. Şoförün ifadesine göre durağa yanaşmadan binmek isteyen müşteri önce şoföre hakaret ediyor. Şoför ise duraktan yolcu alacağını müşteriye bildiriyor. Daha sonra yolcu araca bindikten sonra tartışma alevlenerek devam ederken, yolcu şemsiye ile şoföre vuruyor. Ardından kontrolü kaybeden şoför ön kapının oraya düşerken kaza gerçekleşiyor.

Metrobüs şoförü yolcudan şikayetçi olduğunu uzlaşmak istemediğini belirtti.

Yorum yapın