Buket Aydın Hayranlarına Şok Kanal D’den ayrıldı iddiaları doğru mu?

Photo of author

Bugün gelen iddialar Buket Aydın hayranlarında şok oluşturdu. İddialar Demirören Grubunun sahibi olduğu Kanal D’den Buket Aydın’ın ayrıldığı yönünde oldu. Fakat haber gerçek mi yalan mı hususunda yetkililerden bir açıklama bekleniyor.

31 Mart seçimlerinden önce Kanal D’de programına Kılıçdaroğlu’nu konuk eden Buket Aydın, Kılıçdaroğlu’nun o zamanki iddiaları hakkında kahkahalar atarak Kılıçdaroğlu hayranlarının tepkisini çekmişti. Programda Kılıçdaroğlu Ankara, İstanbul ve İzmir’i alacağız demesi üzerine Buket Aydın gülerek karşılık vermişti. Bu tavrı toplumba bazı kesimlerde tepki gören Aydın aynı zamanda dalga konusu da olmuştu. Seçimlerin ardından Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin CHP’ye geçmesi sonucunda sosyal medya mecralarında Aydın hakkında ağzı alınmayacak hakaret içerikli mesajlar paylaşıldı.

Bu olayların ardından ise medyada Buket Aydın’ın Kanal D’de kovulduğu söylentileri dillendirilmeye başlandı. Aynı zamanda seçim gecesi sunduğu programın da izlenme oranları açısından rakiplerinin geride kalması bu iddiaları güçlendirdi. Aydın’ın yerine ise Hürriyet’teki yazıları ile tanınan Ahmet Hakan‘ın getirileceği iddia edildi.

Bütün bu iddiaların ardından Kanal D yönetimince söylentiler hakkında açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamada, iddiaların gerçek dışı olduğu, Buket Aydın’ın görevine devam ettiği, bu yalan haberleri yapanlarla ilgili hukuki sürecin başlatılacağı söylendi.

Bu olayda da görüldüğü üzere sosyal medya yalanları hayatımızın içinde olmaya devam ediyor. Bazı odaklar daha doğrusu sosyal medyayı elinde tutmayı başaran odaklar topluma yön vermeye ve böyle yalan haberler yapmaya devam ediyor. İnsanlarımızın çoğu bu tür haberlere kaynağını araştırmadan inanıyor ve paylaşıyor. Sosyal medyadan bir iddia duyuyorsanız üzerinde çok kez düşünerek ve araştırarak inanmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorum yapın