Muğlada deprem kaç şiddetinde oldu?

Photo of author

Muğla‘da deprem meydana geldi. Bu akşam saatlerinde meydana gelen deprem yöre halkında büyük tedirginliğe yol açtı. Geç saatlerde meydana gelen depremin merkez üstü ise Ula olarak belirlendi. Ula’da yaşayan vatandaşlar depreme en şiddetli olarak hisseden kesim oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi‘nden alınan verilere göre deprem 5.0 şiddetinde meydana geldi. Saat 19 dolaylarında meydana gelen deprem ile birlikte Ula’da yaşayanlar büyük korku yaşadı. Ayrıca çevre kesimlerde de deprem hissedildi. Depremin derinliği fazla olmadığından deprem etkisini oldukça hissettirdi. Yüzeye yakın meydana gelen deprem insanları kısa süreliğine korkuya sevketti. Konuyla ilgili AFAD açıklama yaptı ve depremin şiddetini 5.0 olarak açıkladı.

Haber Sarı ekibi olarak Muğla halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Halkın fazla panik yapmadan soğuk kanlılıkla bu durum karşısında tepki göstermeleri ve davranmaları önem arzedebilmektedir. Deprem ile birlikte sosyal medyada insanlar güvende olduğunu bildirmeye başladı.

Yorum yapın