Keçiören’de Asfalt Çalışmaları hızla devam ediyor

Photo of author

Ankara‘nın en büyük ilçelerinden birisi olan Keçiören‘de belediye tarafından başlatılan ve halen devam eden asfalt çalışmaları hız kazandı. Özellikle havaların da ısınmasını fırsat bilen belediye ekipleri, bunu fırsata çevirebilmek için hızla çalışmalara başlayarak asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Ankara’nın Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yenileme çalışmalarını denetlemek ve incelemek amacıyla şantiyelere indi. Ankara’nın muhtelif yerlerinde devam eden asfalt ve parke taşı çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan, yetkililerden ve sorumlulardan bilgiler aldı. Kış aylarında mevsimsel şartlara bağlı olarak yollarda asfalt yüzeylerde meydana gelen hasarların onarılabilmesi için her yıl havaların ısınması ile çalışmaları başlatan Belediye yetkilileri bu yıl da zaman geçirmeden çalışmalara başladı. Kışın yollarda meydana gelen yıpranmaların ve hasarların onarılması için başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.

Bu çalışmaların yerinde incelemek ve denetlemek amacıyla Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK çalışmaların sürdüğü sokakları gezdi. Vatandaşların sağlıklı ve güvenli şekilde yol alabilmeleri için meydana gelen hasarların onarılmasına devam edilirken, Kubilay Mahallesi 1792. Sokak ve Sancaktepe Mahallesi 1694. Sokak mevkilerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı, işin başında duran sorumlulardan bilgi aldı. Ardından, Sancaktepe mahallesinde devam eden beton parke döşeme çalışma sahasına uğrayan Ak, buradan da yine aynı mahalle içerisinde yer alan ve inşaat çalışmaları devam eden Sancaktepe Mahallesi konağına uğradı. Ardından parkları gezen Ak devam eden işleri yerinde kontrol etti.

Belediye ekipleri Keçiören’in muhtelif birçok mahallesin asfalt yapım ve yenileme çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

Yorum yapın