AÖF Bahar Dönemi işletme ve iktisat fakültesi sınav giriş belgesi yayınlandı

Photo of author

Açıköğretim fakültesi için bahar dönemi sınav giriş belgeleri aöf sistemi üzerinden adaylara açıldı. Öğrenciler hesaplarına giriş yaparak sınava nerede gireceklerini öğrenebilecek.

Bildiğiniz üzere bir önceki sınav güz dönemi ara sınavları olmuştu. Şimdi ise final yani bahar dönemi sınavlarına girecek olan öğrenciler, sınava nerede gireceklerini merak ediyordu. Açıköğretim fakültesi açıklaması ile bu merak son buldu. İşletme ve iktisat alanlarında okuyanlar için sınav giril belgeleri yayınlandı. Hangi okulda sınava gireceğinizi bu belge sayesinde öğrenebilirsiniz. Daha önceden de bilindiği üzere sınavlar 25-26 mayıs tarihlerinde giriş belgelerinde açıklanan yerlerde yapılacak.

2019 Bahar dönemi AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıklandı Mı?

Evet, açıklandı. Açıköğretim sınavlarında girş belgelerinin yayınlanması için öncelikli olarak sınav merkezlerinin belirlemesi gerekiyor. Merkezler ise belirlendi için öğrencilere sistem üzerinden giriş belgeleri erişime açıldı. Aynı zamanda Anadolu mobil uygulaması üzerinden hesap bilgilerinizi girerek giriş yapıp belgenizi çıktılayabilirsiniz.

AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman olacak?

Güz dönemi ardından son sınavlar olan bahar dönemi sınavları, Aöf tarafından daha önce açıklanan takvime göre belirlendi. Bu takvime göre bahar dönemi sınavları 25-26 mayıs 2019 tarihinde açıklanan sınav merkezlerinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek.

Aöf üç ders sınavı tarihleri ne zaman?

3 dersten başarılı olduktan sonra mezun olabilecek adaylar üç ders sınavlarına girmeye hak kazanıyor. Bu yıl ise bu sınava girecek mezun olmak isteyen adaylar 27 temmuz 2019 tarihinde sınavlara girebilecek.

Yorum yapın