Ankara’da Polatlı EGO seferleri başlıyor İşte Durakları

Photo of author

Ankara‘nın uzak ilçelerinden olan Polatlı’ya Ankara içi otobüs seferleri başlıyor. EGO otobüsü seferlerinin başlaması ilçe halkınca büyük sevinçle karşılanıyor. Söz konusu açıklama ise MHP Büyükşehir meclis üyesi Mahir Özel’den geldi.

Sayın Özel yaptığı açıklama ile EGO Genel Müdürlüğüne bağlı otobüslerin Polatlıya sefer düzenleyeceği bilgisini aktardı. Söz konusu husus Polatlılı vatandaşlar tarafından sıkça dile getirilip talep edilen bir husustu. Uzun uğraşlar sonucunda Ankara Büyükşehir Meclisine gelen konu görüşülmeye başlandı. Oylama sonucunda EGO otobüslerinin Polatlıya hizmet vermesi oy birliği ile kabul edildi. Özel yaptığı açıklama’da Polatlıya otobüs seferlerinin 3 yıldır bölge halkı tarafından yoğun şekilde talep edildiğini belirterek, sürekli artan bu istek ve taleplerin sonuca ulaştırıldığını söyledi. EGO’nun Temelli’ye hizmet verdiği halde neden Polatlıya hizmet vermediği şeklinde vatandaş taleplerini daha önce meclise getirdiklerini söyleyen ÖZEL, son ve 3. kez verilen teklif ile çabalarının meyvelerini aldıklarını belirtti. Meclisin onayıyla birlikte köy ve mahallere EGO seferlerinin yapılması için gerekli çalışmaların başlatılması uygun görülmüştür.

Meclisteki oylamada hazırlanan rapor oya açıldı ve oy birliği ile hazırlanan rapor onaylanarak Polatlı için otobüs seferlerinin başlatılması oy birliği ile karara bağlandı.

Yorum yapın