iPhone Şarj Hapı Nedir?

Photo of author

Akıllı telefonlarda en çok şikayet konusudur şarj ömrünün kısa olması. Henüz üreticiler telefonların bu sorununa tam anlamıyla bir çözüm bulamadığı için yeni bir pazar çıkmış ve bu açığı kapatmaya çalışmaktadır.

Özellikleri hızla artan akıllı telefonların şarj ömrünün kısa olması, en acil durumlarda size kötü sürprizler yapabiliyor. Bu gibi durumlarda kullanmak üzere Tsung Chih-Hsien tarafından geliştirilen şarj hapları imdadınıza yetişecek. iPhone telefonlarda kullanabileceğiniz geri dönüşümlü şarj haplarını 2-4-6 saatlik olarak alabiliyorsunuz.

Bu şarj haplarının özelliği tek seferlik bir kullanım sunmaktadırlar. Bir defaya mahsus kullanabildiğiniz şarj haplarını kullanım sonunda ya atacaksınız ya da aldığınız yere gidip yenisiyle değiştireceksiniz. Evde yeniden doldurma gibi bir imkanınız ne yazık ki yok.

Küçük hacimli bir cihaz olan iPhone şarj hapları hem taşımada kolaylık sağlıyor hem de size can simidi gibi yardımcı oluyor. Cüzdanınızda bile rahatlıkla taşıyabileceğiniz şarj hapları iPhone kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı. Telefonunuzun şarjı bittiği zaman şarj yuvasına takarak kullanacağınız şarj haplarını 2 saatlik, 4 saatlik ya da 6 saatlik alabilirsiniz.

Yorum yapın