Huawei bunu da yaptı yok artık!

Photo of author

Son yıllarda başarılı bir profil ortaya koyan akıllı telefon şirketi, Huawei bunu da yaptı dedirten alanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Son gelen bilgilere göre şirket akıllı televizyon piyasasına da el atıyor.

Huawei Ceo’su yaptığı açıklamada bunu doğruladı. Yapılan açıklamada Huawei‘in çok farklı alanlarda çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen yetkili, bu alanda da başarılı olacaklarından emin olduklarını söylüyor. Daha önce de Çinli şirketin televizyon alanında çalışmalar yaptığı dedikodusu sıkça yayılsa da, son açıklama ile birlikte ilk ağızdan bu söylentiler doğrulanmış oldu.

Huawei Akıllı Televizyon Ne Zaman Çıkacak?

Ceo verdiği bilgilerde ne zaman piyasaya çıkacağı hususunda bir bilgi olmasa da, yaklaşık 2019 yılının ikinci yarısında piyasaya  sürülmesi ve tanıtımının yapılacağı söylentiler arasında diyebiliriz.

Ceo ayrıca piyasadaki ürünleri de küçük görerek yeni çıkaracakları akıllı televizyonların yapay zeka teknoloji uyumlu olacağını söylüyor.

Huawei Akıllı Televizyon özellikleri nelerdir?

Evet şimdi diyeceklerim sonucunda televizyonda kamera mı olur diye hayıflanacağınızı duyar gibiyim. Akıllı telefona 2 adet kamera yerleştirilecek. 55 ve 65 inç olmak üzere iki farklı boyut olarak üretilecek. Bulut teknoloji tabanlı oyun platformunun da olacağı söyleniyor. Televizyonda bulunan kameralar sayesinde konferans konuşması yapılabilecek.

Anlaşılan şu ki çinli telefon üreticisi akıllı telefon piyasasında da adından söz ettireceğe benziyor.

Sizce huawei akıllı tv alanında başarılı bir performans gösterecek mi? Yorumlarınızı buradan iletebilirsiniz.

Yorum yapın