Rıdvan Dilmen’den Falcao Yorumu

Photo of author

Lig maçında Konyaspor ile berabere kalarak kötü başlangıca dur diyemeyen Galatasaray hakkında Rıdvan Dilmen önemli açıklamalarda bulundu.

Dünkü maç sonunda taraftarlar büyük üzüntü yaşarken Cimbom kötü başlangıca dur diyemedi. Bu durumu değerlendiren Rıdvan Dilmen ise konu hakkında ve yeni transfer hakkında değerlendirmelerde bulundu. Rıdvan Dilmen Galatasaray’ın duran toplarını değerlendiremediğini söyledi. Geçmişte duran topları kullanan Selçuk İnan gibi bir futbolcunun olduğunu fakat şimdi böyle bir karakterde futbolcunun bulunmadığını söyledi. Ayrıca saha dışı yaşanan gerginlikler ve olayların Galatasaray’ı olumsuz etkilediğini söyledi.

Rıdvan Dilmen ayrıca Falcao hakkında da değerlendirmede bulunurken evdeki hesabın çarşıya uymadığını söyledi. Yıldız oyuncunun görüşmelerde beklenenden daha fazla ücret talep ettiğini söyleyen Dilmen, bu durumun hesapları karıştırdığını aktardı. Abdurrahim Albayrak‘ın iyi niyetle transferin çözümü için gitse de işin daha da karmaşık hale geldiğini belirtti.

Yorum yapın