İşte Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaşın Youtube abone sayısı

Photo of author

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ilk adımı atarak abone kampanyasını başlatmıştı. Tabi ezeli rekabet bu ya… Fenerbehçe futbol takımını gören Galatasaray da ger mi kalır. Hemen o da Twitter aracılığı ile kampanya başlatarak taraftarlarından destek istedi. Galatasarayın ardından bu furyaya Beşiktaş dahil oldu. Aynı şekilde taraftarlarından destek isteyen Beşiktaş kampanyaya başladı. İşte Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın Youtubedeki abone sayısı.

İlk olarak Fenerbahçe 1 milyon takipçi sınırını aşmayı başardı. Ardından Galatasaray kanpanyası ile 1 milyon aboneyi aştı aşmasına ama yeni hedefin 1 buçuk milyon olduğunu söyledi. Beşiktaş ise milyon sınırını aşmak için kampanyasını sürdürüyor.

Güncel durumda ise Fenerbahçenin Youtube kanalındaki abone sayısı 1.101.639 olarak devam etmektedir.

Galatasarayın abone sayısı ise güncel durumda 1.162.590 olmuştur.

Beşiktaşın abone sayısı ise bir hayli geride 446.964 olarak yarış devam ediyor.

Sizin de gördüğünüz üzere Fenerbahçe ve Galatasaray abone sayısında kıyasıya yarışırken, Beşiktaşın durumu ise oldukça geride.

Türkiyede en çok taraftar grubu olan takım merak uyandırırken, bu yarışmayı kimin çnde tamamlayacağı merak konusu. Sizce abone sayısında kim yarışı önde götürecek aşağıdan yorumlarınızı gönderebilirsiniz.

Yorum yapın