Fenerbahçe ailesinden büyük destek; We Love Osayi

Photo of author

Fenerbahçenin yeni transferlerinden olan ve rüzgarın oğlu lakaplı Osayi sosyal medyanın gündemine oturdu. Son maçlardaki performansı eleştirilere konu olan etkili sağ kanat oyuncusuna Fenerbahçe ailesi destek olmaya başladı.

Fenerbahçe takımına belki de son yıllarda çok nadir gelmiştir böyle genç, hızlı, çok yetenekli bir oyuncu. Fakat görünen o ki Fenerbahçe camiası nedense kendi içerisinde Osayi’yi eleştirmeye başladı. Sağ kanattaki etkili oyunu ve hızı ile dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı oyuncu maçlardaki etkili performansı ile taraftarın beğenisini kısa zamanda kazanmıştı. Ama gelin görün ki son maçlardaki performansı taraftarı üzmüş görünüyor.

İşte sosyal medyadan gelen bazı tepkiler:

Futbolcularımıza sosyal medya üzerinden yapılan kepazelikler artık son bulmalıdır. Nasıl insan bunlar? 3 yıldır twitter kullanıcısıyım, daha birgün bile bir sporcumuzu etiketleyip kötü bir şey söylemedim.

Osayi Samuel performansı tartışılır ama siz Instagram canlı yayınında oyuncumuzun moralini bozacak mesajlar atanların Fenerbahçelilikle uzaktan yakından alakası yoktur.

Fenerbahçe, yıllar sonra dripling özelliği olan bir kanat oyuncusuna sahip oldu. Yaşı genç, potansiyeli büyük, bize çok büyük paralar kazandıracak! Gelecek vaat eden, genç bir oyuncuya saldıranlar Fenerbahçe’li falan değildir.

Bu camianın en sıkıntılı kitlesi kendi oyuncusuna zarar vermekten asla çekinmeyen şucu, bucu tayfadır. Sezonun böylesine kritik bir virajında Osayi yeri geldiğinde gerekli sorumluluğu alacak ve takımımıza yeteneğiyle katkı sağlayacaktır.

Yorum yapın