TV8 Ailecek Şanslıyız başvuru formu

Photo of author

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yepyeni bir yarışma ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Survivor finalinde Acun tarafından bizzat duyurusunun yapıldığı yarışmanın adı Ailecek Şanslıyız olacak. Yarışmanın adından da anlaşılacağı üzere aileler üzerinden bir format ekranlara gelecek. Peki bu yarışmanın sunucusu kim olacak? Yarışmanın formatı nasıl olacak? Yarışmadaki para ödülü ne kadar? Bu yarışmaya nasıl başvurabilirim, başvuru için bir başvuru formu var mı ve dolduracak mıyım gibi soruların cevabı haberimizde…

Yarışma TV8 ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Acun yarışmayı ünlü müzisyen Alişan’ın sunacağını açıkladı. Alişan’ın keyifli yüzü ve yarışmanın formatı ile izleyiciler ekranlara kilitlenecek gibi görünüyor. Yarışma programının çekimleri ise daha yapılmadı. Verilen bilgilere göre Temmuz ve Ağustos aylarında çekimlere başlanacak.

Ailecek Şanslıyız Formatı Nasıl Olacak?

Yarışmada aileler birbiri i,le yarışacak. Yarışmaya katılan aileler içlerinden seçtiği 3 (üç) aile bireyini yarıştıracak.Yarışmada 50 bin Türk Lirasına kadar ödül verileceği söyleniyor.

TV8 Ailecek Şanslıyız nasıl başvuru yapılır?

Bu programda yarışma isteyen aileler TV8’in internet sitesinde bulunan başvurular bölümünden Ailecek Şanslıyız programını seçerek karşılarına çıkan başvuru formunu eksiksiz doldurması gerekiyor. Form ile birlikte ailelerin yarışması için seçtiği üç kişi de bu başvuruda belirtilecek.

Programın Sunuculuğunu kim yapacak?

Tv 8 ekranlarında izleyicilerle buluşan Survivor yarışmasının finalinde Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre “Ailecek Şanslıyız” programının sunuculuğunu Alişan yapacak. İstanbul’da 1976 yılında dünyaya gelen ünlü sanatçı, İstanbul Teknik Üniversitesinin Konservatuar bölümünün üçüncü sınıfını okurken okulu bıraktı. Müzisyen olarak kariyer basamaklarını tırmanan Alişan, dizi oyunculuğu da yaptı. Aynalı Tahir dizisinde başrol olarak oynadı. 2018 yılında da dünya evine giren ünlü oyuncu 1 çocuk babasıdır.

Yorum yapın