Survivor’da Şok! Hikmet elendi mi?

Photo of author

Survivor bu akşam ekranlara gelecek bölümüyle devam ediyor. Bu akşamki bölümde önemli bir sakatlık geçiren Hikmet’in yarışmadaki geleceği merak konusu oldu. Hikmet yarışma esnasında ciddi bir sakatlık geçiriyor ve anlaşılıyor ki ayağı kırıldı. Bu şartlarda yarışmacının devam etmesi mümkün görünmüyor.

Yusuf ile yarışan Hikmet engeli geçerken dizini şiddetli bir şekilde engele çarpıyor. Bunu gören diğer yarışmacılar hemen Hikmet’in yanına geliyor. Manzara karşısında göz yaşlarını tutamamayan diğer yarışmacılar hemen doktoru çağırıyor. Acılar içinde kıvranan Hikmet’i Acun Ilıcalı teskin etmeye çalışıyor. Olay yerine gelen ambulans  ile hastaneye kaldırılan yarışmacının yarışmaya devam edip etmeyeceği halen merak konusu olmaya devam ediyor.

Survivor Hikmet’e Ne Oldu?

Hikmet’in sakatlığı hakkında şuana kadar Acunn medyadan bir açıklama gelmedi. Fakat sosyal medya yorumlarına bakılırsa Hikmet diskalifiye olacak gibi görünüyor. Genel kanı bu yönde olsa da eğer ayağı kırılmadı ise yarışmaya devam edebilir şeklinde yorumlar da az değil. Eğerki ayağı kırıldıysa, bu durumun iyileşmesi aylar gerektireceğinden Hükmet’in survivor’dan elenmekten başka çaresi kalmıyor. Zira yarışmada finale yaklaşık bir ay kaldı. Bu kadar kısa sürede iyileşme beklenemez. Bu gece ekranlara gelecek olan bölümde konu hakkında açıklama yapılması bekleniyor.

Yarışmada en son ekranlara gelen bölümde de Büşra dengesini kaybederek suya düşmüştü. Türkiye ile Yunanistan yarışmasının 1 ay sonra son bölümünün yayınlanarak kazananın belli olması belleniyor.

Yorum yapın