Hikmete ne oldu? Survivor yarışmasında Hikmet Elendi mi?

Photo of author

Hikmete ne oldu milyonların merak konusu olurken merak edilen sorunun cevabı instagram Survivor Team adlı hesaptan geldi. Acunn medyadan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.Bu akşamki bölümde Acun Ilıcalı’nın açıklama yapması bekleniyor. Sosyal medya yorumları ise Hikmetin ayağının kırıldığı yönünde dönüp dolanıyor. Fakat kesin cevabın bu akşamki bölümde açıklanması bekleniyor.

Bilindiği üzere Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda Survivor’un değerli yarışmacısı Hikmet sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı. Milyonlar ise Hikmetin sakatlığı nedeniyle oynamadığını düşünse de ortaya çıkan fragmanda Hikmet’in “Böyle Bitmemeliydi!” şeklinde kullandığı cümle, Hikmet yarışmadan elendi mi? sorusunu akıllara getirdi. Bir çok hayranı bu duruma üzülürken sorunun cevabı “Survivor Team” adlı hesaptan geldi. Hesaptan yapılan açıklamada Hikmet’in sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda ettiği yönünde oldu. Hatta yarışmacının ciddi bir sakatlık geçirdiği yönünde gelen bilgiler mevcut.

Survivor Hikmet Ayağı mı Kırıldı?

Hikmet, Yusuf ile yarışırken ciddi bir sakatlık geçirdi. Yarışma sırasında sakatlık geçiren yarışmacı feryatlar içerisinde çığlık atarken, arkadaşları hemen yarışmacının yanına geldi. Bu görüntülerden sakatlığının ciddiyeti anlaşılıyordu. Şuan için sakatlığının ne olduğu hakkında bilgi gelmese de ayağının kırıldığı gelen bilgiler arasında. Survivor’un bitimine 1 ay kaldığı düşünülürse, bu kadar kısa sürede bu sakatlığının iyileşemeyeceğinden, Hikmet’in yarışmadan ayrılması bekleniyor.

Yorum yapın