Survivor Elif ve Nisa’ya ne oldu sakatlandı mı? Yoksa elendi mi?

Photo of author

Survivorda heyecan verici ve üzen gelişmeler yaşanıyor. Bu bölümde ciddi sakatlıklar meydana geliyor. Elif boynundan yaralanırken, Nisa yüksekten aşağıya düşüyor. Nisa ve Elif’e ne oldu sakatlandı mı. Yarışmaya bundan sonra devam edebilecekler mi yoksa elenecekler mi?

Survivor bütün heyecanıyla devam ederken yeni yayınlanan fragmanda duygu ve tehlike dolu anlar yaşanıyor. Anlaşılan bu bölümdeki dokunulmazlık oyunu çok heyecanlı ve sert geçecek.

Bu haftaki dokunulmazlıkta talihsiz anlar izleyenleri ekran başına kitleyecek deredece. Oyun esnasında parkurun havuz bölümünde yarışmacı Elif başını vurarak yaralanıyor. Olaya hemen müdahale eden Survivor doktoru Metin Kuş ilk müdahaleyi yapıyor. Sakatlanan Elif’in yanıma gelen takım arkadaşları ise gözyaşlarını tutamayarak ağlamaya başlıyor.

Yine aynı şekilde yaralanmalar oyun içinde devam ediyor. Bu sefer de Nisa parkurun bir bölümünde yaklaşık 3 metre yüksekliğinden aşağıya düşüyor. Düşer düşmez arkadaşları yardım etmek amacıyla yanına koşuyor. Bu kazalar sonucu yaralanan Elif ve Nisanın akıbeti ise ekranlara gelecek bölümde belli olacak.

Bilindiği üzere Survivor’da son anlar yaklaşıyor. Önümüzdeki bölümde mavi takım ile kırmızı takım dokunulmazlık işin savaşacak. Göz yaşlarının sel olduğu bu bölüm bu akşam ekranlarda sizlerle olacak.

Yorum yapın