Kurtlar Vadisi dizisinde Uğur Pektaş dönemi

Photo of author

Uzun yıllar önce başlayan ve halen yayınlanmasına devam edilen Kurtlar Vadisi dizisi yakaladığı büyük başarı çizgisini aynı seviyede devam ettiriyor.  Dizi yaz tatilinin ardından yeni sezonla birlikte izleyicilere merhaba demeye hazırlanırken, izleyicilerin dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ve yeni sezon oyuncularının kim olacağı hususunu merak ediyor.

Söz konusu soruların cevabı yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Türk dizi tarihinin en uzun ve en çok bölümlü dizisi olan Kurtlar Vadisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Sezon finalinin ardından yeni sezon hazırlıklarına hızla devam eden dizinin yapım ekibi ünlü oyuncu Uğur Pektaş‘ın yeni sezonda izleyicilerle Kurtlar Vadisinde buluşacağını söyledi. İzleyiciler arasında farklı bir soluk ve heyecan oluşturacak olan ünlü oyuncunun performansı merakla bekleniyor.

Uğur Pektaş

Hatırlanacağı üzere, sezon finalinin ardından yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belirsiz olan dizi bir süre yayınlanacak kanal bulamamıştı. Daha sonra yapılan görüşmeler sonucunda dizinin doğduğu kanal olan Kanal D ile anlaşması sonucunda bu sorun çözüm bulmuş oldu. Fakat dizide rol alan ve dizideki karakteriyle bütünleşen ünlü oyunların diziden bir bir ayrılması oyuncu sıkıntısını beraberinde getirmişti. Dizinin en sevilen karakterlerinden birisi olan Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun’un diziden ayrılması ile brilikte bu boşluk bir türlü doldurulamamıştır. Kurtlar vadisi dizisinin yapımcısı olan Pana Film bir açıklama ile Memati rolünü Uğur Pektaş ile doldurduklarını duyurdu. Bakalım yeni sezonda ünlü oyuncu Memati rolünü doldurabilecek mi?

Arka Sokaklar Uğur Pektaş Kimdir?

İstanbul’da doğan oyuncu, 16 Nisan 1979 doğumludur. Kanal D ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasına katılmış ve burada birinci olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Türk dizi sektöründe Kuşdili ile Düşler ve Gerçekler dizilerinde rol alarak ismini duyurmuştur. 2008 yılında Gamze Özçelik ile dünya evine girmiştir. Bir çocukları dünyaya gelmiştir. Arka Sokaklar dizisinde Gamze Özçelik ile beraber rol almıştır. Daha sonra bu ikili diziden ayrılsa da Uğur Pektaş diziye tekrar dönüş yapmıştır. Bu şekilde şöhret basamaklarını bir bir tırmanmıştır.

Yorum yapın