Hızlı ve Öfkeli Tokyo yarışı oyuncuları Brian Tee Kimdir?

Photo of author

Dünyaca ünlü bir film dizisi olan Hızlı ve Öfkeli şu sıralar gündemin üst sıralarına geldi. Star Televizyonunda bugün yayınlanan ve serinin üçüncü filmi olan Tokyo yarışı milyonlarca kişi tarafından izlenerej büyük beğeni topladı. Film toplam 8 seriden oluşmakta ve 9. seri de yakında vizyona girerek izleyicilerle buluşacak günü bekliyor.

Söz konusu film akşam 20:00’da Star TV’de ekranlara geldi. Başrollerinde Lucas Black ve Shad Moss olan filmin konusu ise bir hayli heyecanlı. Üçüncü seri 2006 yılında bizyona girmiş olup Japonya ve Amerika ile ortak çekilmiş bir yapıttır.

Hızlı ve Öfkeli 3 Tokyo yarışı filminin konusu nedir?

Filmde Sean Boswell mutsuz bir çocuktur. Sürekli sorun oluşturarak polisler ile başı belaya girmektedir. Bu nedenle sıklıkla annesi ile şehir ve ülke değiştirmiştir. Yine bir yasa dışı yarışa katılarak polis karakoluna düşer. Bu sefer annesi onu Tokya’ya babasının yanına gönderir. Burası onun için son şanstır. Eğitim hayatına başlar ama huylu huyundan vazgeçmez. Tekrar sorunlu kişilere bulaşacak ve yarışlara katılacaktır. Filmde müthiş drift yarışlarına şahit olacaksınız.

HIZLI VE ÖFKELİ: TOKYO YARIŞI OYUNCULARI KİMLERDİR?

  1. Lucas Black
  2. Shad Moss
  3. Brian Tee

Brian Tee Kimdir?

Japonya doğumlu Amerikalı aktör. 15 Mart 1977’de dünyaya gelmiştir. Çok sayıda film ve televizyon dizisinde rol aldı. Tee, California Üniversitesinin tiyatro ve sahne sanatları bölümünden mezun oldu. Tee İngilizcenin yanı sıra akıcı Japonca ve Korece konuşmaktadır. Brian Tee,  Mirelly Taylor ile evli ve 2015 yılında Madelyn Skyler Tee adında bir kızı dünyaya gelmiştir.

Yorum yapın