Bim kataloğu yayınlandı Aktüelde bu hafta neler var 3 Temmuz 2021

Photo of author

Her hafta cuma günü yayınlanan BİM Aktüel kataloğu bu hafta da mağazaların camına asıldı. Bu hafta kampanya yapılan ürünler yayınlanırken bu ürünlerin neler olduğu şimdi haberimizde. Artık bir adet haline gelen “bu cuma bimde ne var” sorusunun cevabı sizlerle. Sizler içinde bir güzellik yapıp aynı ürünlerin daha ucuzu var mı yoksa en ucuz BİM’de mi piyasa araştırması yaparak, daha avantajlı fiyatları sizlere sunmaya çalıştık.

Her hafta biribirinden ucuz ve güzel ürünleri indirimli fiyatlarla tüketiciyle buluşturan BİM bu hafta da geleneğini sürdürmeye devam ediyor. Türkiye’de ilk defa bu uygulamaya gündeme getiren ve haftanın belli bir günü bazı ürünlerde normalden fazla indirim yaparak insanların ucuz ürünlerle buluşmasını sağlayan ünlü market zinciri 3 Haziran 2020 tarihinde de bu geleneğini bir adım daha öne taşıyarak elektronikten temizlik ürünlerine kadar ürün yelpazesini sizlerle buluşturuyor. İşte 12 Haziran’da BİM’de satışa çıkacak olan indirimli ürünler.

Bu hafta Bimde neler var?

Ürün kataloğuna baktığımızda en başında bir televizyon görüyoruz. Dijitsu televizyonu müşterilerine 1999 TL’den satışa sunulacak. Bu televizyonu piyasada sizler için araştırdık. Aynı televizyonun Hepsiburada sitesinde 1979 TL ile satıldığını gördük. Daha ucuzunu arıyorsanız hepsiburada’da alabilirsiniz.

Sıradaki ürün Drone Corby SD01 drone; Drone iyimidir kötü müdür bilmiyoruz ama fiyatı çok da pahalı değil. BİM’de 199,00₺’ye satışa çıkarılıyor. Başka mecralara baktığımızda ise n11’de 299 TL’ye satıldığını gördük. Almak isteyenler için gayet iyi bir fiyat. Tabi çok profesyonel bir drone beklemeyin fakat giriş için idare edecek bir cihaz.

Akülü 6V ATV PARS

Akülü 6V ATV PARS

Çocuklarımız için güzel hediye olabilecek bir ürün. Akülü araba çocuklarımızı mutlu edecek bir oyuncak. BİM’de 399 TL’ye bu hafta satışa çıkarılacak. Ürünü başka satıcılarda da aradık fakat satışını göremedik. Fakat bu ürünün daha önceyakşalık 500 TL’ye satıldığını ifyat takip sitelerinden tespit ettik.

20 Jant Çift Amortisör 18 Vites Bisiklet

20 Jant Çift Amortisör 18 Vites Bisiklet

Yine güzel bir bisiklet karşımızda. Ürün bu hafta cuma günü Bim tarafından satışa çıkarılıyor. Ürünün fiyatı ise ise 459 TL. Başka sitelerde satılıp satılmadığını araştırdık ama göremedik. Fakat fiyatının iyi olduğu genel yorumlar arasında olsa da tavsiye edilmeyen bir bisiklet olduğunu da gördük.

220V Pompalı Yüksek Şişme Yatak

220V Pompalı Yüksek Şişme Yatak

Bu şişme yatağı da 279 TL’ye aabilirsiniz. Lakin Hepsiburada sitesinde 74,90 TL’ye bir benzerinin satışta olduğunu tespit ettik.

Trambolin

Dynamic Trambolin

399 TL’ye satın alabileceğiniz bu ürünün fiyatlarını araştırdığımızda genelllikle 500 TL civarı olduğunu gördük. Bizim yorumumuz fiyatının iyi olduğu şeklindedir.

Oyuncak Puset

Oyuncak Puset

Yine Çocuklar için güzel bir ürün olan bu oyunca puset 14,90 TL gibi ucuz bir fiyata bu hafta cuma günü Bimden alabilirsiniz. Daha ucuzu var mıdır bilmiyoruz ama daha pahalısı kesinlikle var.

Aktüel katalogtaski diğer ürünler

  • Martı Çocuk Masal Kitabı Seti 6,95 TL
  • LOL Lisanslı Balon 10’lu 4,95 TL
  • Smart Pro Akıllı Bileklik 49,90 TL
  • Kablosuz Portatif Kapı Zili Beyaz ve siyah renkte 49,90 TL
  • Işıklı Top Lighting Box 39,90 TL
  • Voit Boks Torbası Askı zinciri dahil 49,90 TL
  • Dynamic Badminton Seti 19,90 TL
  • Dexim Taşınabilir Şarj Aleti 10.000 mAh 49,90 TL
  • Dynamic Dekoratif Alevli Işıldak 29,90 TL
  • Dart Seti 42 cm çap 6 adet ok 29,90 TL
  • Hometech Mıknatıslı Mikrofonlu Kulaklık 19,90 TL
  • Işıklı Reflektörlü Kol Bandı 19,90 TL
  • Kumtel Cam Set Üstü Ocak 329 TL
  • Paşabahçe Generation Oval Tabak 3’lü 9,95 TL

ve daha niceleri.

Yorum yapın