Karabük Belediyesi Makine Bakımı Elemanı alacak

Photo of author

Karabük belediyesi eleman alımına devam ediyor. Yeni yayımlanan ilanda belediye bünyesine 1 adet Makine Bakım Elemanının alınacağını duyurdu.

Yapılan duyuruya göre son başvuru tarihi 31 Ocak 2020 olurken, başvuru şartları arasında bir takım istenilen özellikler belirtiliyor. Bu şartları sıralarsak, her başvuruda olduğu gibi T.C. vatandaşı olmak Belediyeye girmek için ilk şartlardan birisi. Sonrasında ise 75 sayılı D.M.K. 48. maddesinin 1. fıkrasının (A) bendinin 5 numaralı alt bendi hükümlerini sapğlamak ve daha kişinin cinsel istismar suçundan hüküm giymemiş olması şeklinde sıralanıyor. Aynı zamanda sıradan ve genel şartların dışında geri dönüşüm piroliz tesisi deneyimi olması gerektiği şartlar arasında yer alıyor.

Başvuru için gerekli olan nüfus kartı, nüfus kayıt örneği, adli sicli kaydı ve ikametgah belgesi, önlisans ya da lisans diploması ile mesleki yeterlili belgesi (seviye-3) ile belediyeye giderek başvuruda bulunulabilecek. Karabük belediyesi Personel A.Ş. tarafından yayınlanan bu iş ilanına başvurabilmek için 31 ocak 2022 tarihine kadar başvuru mercilerine gitmeniz gerekiyor.

Yorum yapın