A101 kendini aştı! 4k Samsung Televizyonlar Artık Marketlerde!

Photo of author

Bir gıda marketi olan A101 son aylarda teknolojik ürünleri satarak pazarda pay sahibi olmak istiyor. Marketin içerisine girince kahvaltılıktan tutun da teknoloji ile ilgili aygıtları bulabileceğiniz melez market bu sefer de Samsung 4K televizyonu stoklarına dahil etti.

Haftada bir gün farklı teknolojik aletleri satarak dikkat çeken market zinciri A101 bu hafta müşterilerine 4K Samsung televizyon sunacak. Tabi diğer mağazalardan farklı olarak daha ucuz olacak! Makul fiyatlarla ürünlerini pazara sunan A101’in bu Televizyon satışı da beklenilen gibi uygun fiyata olacak.

Televizyon Fiyatı Ne kadar olacak?

2 bin 929 TL gibi az bir tutara kaliteyi buluşturmak isteyen A101’den bu ürünü almak isteyenler internet sitesi üzerinden de satın alabilmektedir. Ayrıca bütün mağaza stoklarına da girmesi bekleniyor. Televizyonun modeli Samsung 43NU7100 UHD 4K tam bir akıllı televizyon. Hem internete girebilirsiniz. Hem de TV uygulamaları sayesinde sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Televizyonu alınca içerisinde uydu alıcısı ile geliyor. Tekrar uyduya masraf yapmanıza gerek yok. Wi-fi sayesinde internete de bağlanabiliyorsunuz. Ses çıkış gücü ise 20 Watt… Samsung’un bu modelinde 3 adet HDMI girişi var. 2 adet de USB girişi ile filmlerinizi flash bellek ile izleyebilirsiniz.

Taksit yapılacak mı?

Kredi kartınız var ise 9 taksit imkanından da yararlanabilirsiniz. Eğer siz de bu televizyonun sahibi olmak istiyorsanız en yakın A101 mağazasına uğrayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum yapın