AÖF kayıt yenileme dönemi başladı

Photo of author

Açıköğretim Fakültesi 2019-2020 güz dönemi kayıt yenileme dönemleri başladı. AÖF İşletme ve İktisat fakültelerinde okuyan öğrenciler kayıt yenileme dönemleri içerisinde kayıtlarını yenilemesi gerekiyor. Son gün ise 18 Ekim 2019 Cuma günü mesai saati olarak duyuruldu. AÖF Kayıt yenilemede son gün ne zaman? İşte detaylar haberimizde.

Kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim 2019 Pazartesi günü başlamış olup elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Zira yaklaşık 11 gün sonra yani 18 Ekim 2019 tarihinde kayıt yenileme işlemleri mesai saati ile birlikte son bulacak.

Kayıt yenilemede son gün ne zaman?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 07 Ekim 2019 Pazartesi – 18 Ekim 2019 Cuma tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

AÖF Kayıt Yenilemek için neler yapılmalı?

Öncelikle bankaya harç miktarınızı öğrenerek yatırmanız gerekiyor. Aksi halde sistem kayıt yenilemeye izin vermiyor. Harçlarınızı Ziraat Bankası aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Bankaya harcınızı yatırdıktan sonra http://aof.anadolu.edu.tr adresine girerek, Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkine tıklayarak kayıt yenileme işlemlerinize başlayabilirsiniz. Bu menüden ders ekle ve sil işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ödemelerinizi kredi kartı ile yapıyorsanız son gün provizyon işlemleri nedeniyle kredi kartı kabul edilmeyecek. Harç yatırıldıktan sonra makbuzun kontrol edilerek 2019-2020 yılına ait olduğu tespit edilmelidir.

Sistemden kayıt yenileme işlemlerinizi tamamladıktan sonra öğrenci otomasyonuna girerek yenileme işleminin tamamlanıp tamamlanmadığı kontrol edilmelidir.

AÖF Öğrenci otomasyonu şifresini unuttum diyorsanız

AÖF öğrenci otomasyonuna giriş yapamıyorsanız ya da şifrenizi unuttuysanız 0850 200 46 10-19 (10 Hat) numaralı hattı arayarak yardım talep edebilirsiniz. Ya da bulunduğunuz bölgeye en yakın olan AÖF bürosuna giderek de şifre yenileme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise otomasyon ekranında şifremi unuttum diyerek şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Yorum yapın