Gelinim Mutfakta yarışması başvuru ve katılım formu

Photo of author

Kanal D ekranlarında milyonların beğenisini kazanan Gelinim Mutfakta yarışması bu yıl de seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Binlerce kişinin başvurarak katılmak istediği yarışmaya katılabilmek hiç de zor değil. Burada anlattıklarımızı yaparak siz de yarışan adaylar arasına katılabilirsiniz.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından birisi olan Gelinim Mutfakta yarışması sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Yarışmaya katılmak herkesin hayali… Ama katılmak o kadar da zor değil. Kanal D tarafından yayınlanan başvuru formunu doldurarak başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak için aşağıdaki başvuru linkine tıklayınız.

Başvuru linki

Yarışmaya katılmak için ikinci alternatif ise WhatsApp iletişim hattı olarak karşımıza çıkıyor. 0 531 520 01 01 numarası ile WhatsApp aracılığı ile de iletişime geçerek başvurularınızı yapabilirsiniz. Ama burada bir şeye dikkat etmeniz gerekiyor. WhatsApp ile yaptığınız başvurularda gelin adaylar kaynanaları ve kendileri ile ilgili istenilen tanıtıcı bilgileri bir video ile göndermeleri gerekiyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında verilen ödül nedir?

Yarışmada kazanan yarışmacıya her gün bir çeyrek altın hediye ediliyor. Haftanın sonunda birinci olan yarışmacı ise çeyrek altın ile birlikte 5 adet bilezik kazanıyor. Siz de kazananlardan birisi olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey yukarıda anlatılan yöntemlerin biri ile başvurularınızı yapmanız ve ardından beklemeniz.

Yorum yapın