Tv Plus izleyici rekor sayıya ulaştı

Geçtiğimiz yıllarda Turkcell tarafından tasarlanarak kullanıma sunulan Tv + uygulaması, rekorıyla adından söz ettiriyor. Tv plus yaklaşık 3 buçuk milyon kullanıcı sayısına ulaşarak, bu alanda tartışmasız lider konuma geldi.

Tv plus geçen yıl yaklaşık 12 milyon indirme sayısına ulaşmıştı. Mobil alandaki başarısı ile adından söz ettiren uygulama, televizyon izleme alanında da kişi başı ortalama 81 dakikaya ulaşarak bu alanda da başarılı oldu.

3 buçuk milyon kişi Tv+ kullanıyor

2018 yılında 12.000.000 indirme sayısı elde eden platform, yaklaşık 3 buçuk milyon kişi tarafından da aktif olarak kullanılmaya devam ediyor. Bu uygulamayı kullananlar arasında yapılan analizlere göre ise kişi başı ortalama 81 dakika televizyon izliyor.

Yine kullanıcılar arasında yapılan analizlere göre, telefondan en çok akaiyon filmleri izlendi. Tv plus uygulamasını en çok Ankara ilimiz kullandı. İzleme süreleri açısından ise en çok Kocaeli ön plana çıkıyor.

Tv Plus Her Yerde

Turkcell Dijital Medya ve Eğlence Servisleri Direktörü Barış Zavaroğlu açıklamasında sloganlarının “Sen Nereye TV Oraya” olduğunu belirterek, platform bünyesinde en çok izlenilen filmleri ve yüzlerce HD kalitesinde TV kanalını bünyesinde barındığını belirtti. Zavaroğlu, platform hakkında bilgilere vererek uygulamanın avantajlarından bahsederek, uygulama sayesinde yayını ileri ve geri alma imkanının bulunduğunu, cep telefonu, tablet ve bilgisayardan izleme imkanı sunduğunu, 10 saniyelik kısa periyodlarla yayını ileri geri alma imkanının bulunduğunu belirtti.

Yorum yapın