Instagram ile Gelen Yeni Özelliklere Gelen Tepkiler

Photo of author

En çok kullanılan sosyal medya programı olan instagram büyük bir güncelleme ile bugünlerde adını söz ettiriyor. Yeni yapılan güncellemede kullanıcıların pek de açılış olmadığı ve ilk defa karşılaştıkları özellikler gün yüzüne çıktı. Peki yeni özellikler neler? İnstagram’da artık reklamlar mı görünecek tüm detaylar sizlerle…

Sosyal medya devinden gelen açıklamaya göre kullanıcılar hem yeni özellikler ile karşılaşacak hem de mevcut üzerinde önemli değişiklikler yapılacak. Keşvet ve hikayeler bölümü yeniden tasarlanıyor. Bu kısımda büyük değişiklikler bizleri bekliyor. Artık hikayeler bölümünde ise reklamlarla sık sık karşılaşacağız. Çıkan bu reklamlara çıkarak direk alışveriş yapma bölümüne geçerek doğrudan alış veriş yapılabilecek. Şuan bu özellikler üzerindeki çalışmalar devam ediyor. Keşvet bölümüne de artık IGTV olarak hikaye atılabilecek. Bu bahsettiğimiz özellik bir süredir kullanıcılara sunulmuştu. Şimdi geliştirilmesi için geri bildirimler beklenecek.

Hikayeler bölümünde çıkan paylaşımlar artık sizin beğendiğimiz şeylere göre düzenlenecek. Beğenmediğiniz paylaşımlar ve konular hikaye kısmında yer almayacak.

Artık Hikayeler bölümünde çıkan paylaşımları telefonunuza indirebileceksiniz. Bu sayede sürekli izleyebilecek ve internet kotanızdan kazanım sağlayacaksınız.

Yorum yapın