Fenerbahçe uzun zaman sonra galip geldi

Photo of author

Uzun süredir galip gelemeyen takım olan Fenerbahçe, bu hafta ligin 3. haftasında Ankara ekiplerinden Gençlerbirliği takımına konuk oldu. Oyun olarak yine taraftarlarını tatmin edemeyen sarı lacivertli ekip, maçı 2-1 kazanmayı bildi.

Vardar gibi kendisinden oldukça daha kötü bir takıma Avrupa kupasında elenmesi ile birlikte Fenerbahçe‘de büyük eleştirilere ve takım üstünde büyük baskıya sebep olmuştu. Bu sezon önemli ve pahalı transferlere imza atan Fenerbahçe’den taraftarın beklentisi büyüktü. Fakat ne olduysa milyon dolarlarca transfere imza atan takım, Vardar gibi daha düşük klasmandaki bir takıma hem iç hem de dış sahada iki maçta da yenilerek elendi. Stadta yönetim istifa sloganları duyulmaya başlanmıştı. Büyük bir yıkımın ardından toparlanması gereken Fenerbahçe Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Spor toto süper ligin 3. haftasında zorlu mücadele 90 dakika boyunca zorlu geçti. Gençlerbirliği’nin iki oyuncusu kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Fenerbahçe ise yine beklenilen oyun zevkini veremedi.

Maçın 21. dakikasında gol kapısını kendi kalesine topu gönderen Halil İbrahim Pehlivan açtı. Talihsiz bir şekilde top ağları buldu. Maçın ikinci yarısında 67. dakikasında sahneye Ozan Tufan çıktı. Sağdan gelen ortaya dokunarak topu ağlara gönderdi. Maç sonucunda 3 puanın sahibi olan Fenerbahçe ligde puanını 5 olarak tescil etti. Ev sahibi ekip ise sadece 1 puana sahip kaldı. Milli maç arasının ardından Kadıköyde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe bu araya moralle girmiş oldu. Gençlerbirliği ise Trabzonspor ile karşılaşacak.

Yorum yapın