İmamoğlu’ndan zamlar için komik savunma

Photo of author

Son günlerde isparkta meydana gelen ve halkın zam olarak tabir ettiği fiyat artışları konusunda İstanbul Belediye Başkanı imamoğlundan açıklama geldi.

Bilindiği üzere isparkta son dönemde fiyat artışları meydana gelmişti. Zamların ardından sosyal medyada eleştiriler gündeme gelmeye başladı. Bazı kullanıcılar yüzde kırka kadar zam yapıldığını söyledi. Gelen tepkiler üzerine açıklama İmamoğlunun kendisinden geldi. İmamoğlu yaptığı açıklamada bunun bir zam olmadığı finansal düzenleme olduğunu belirtti. Bu açıklamanın ardından halkın kafası iyice karışırken zam ile finansal düzenleme arasındaki fark merak edilmeye başlandı. Twitter üzerinden soru yağmuruna tutulan Belediye Başkanına tepkiler de gelmeye başladı.

İmamoğluna göre sistem arızası nedeniyle fazla ödeme alındığı söylense de İmamoğlu ayrıca yanlışlıkla fazla ödeme alınan kullanıcıların ücretlerinin iade edileceğini de ekledi. Fakat son 1 aydır ispark kullanan vatandaşlara mikrofon uzatıldığında son bir ay içerisinde farklı ücretler ödediklerini belirttiler. Bir çok vatandaş son zamanlarda peşpeşe zam geldiğini de iddia etti.

Yorum yapın