Magnum çekiliş ne zaman yapılacak 2021 Temmuz

Photo of author

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Magnum dondurma alarak çubuktaki şifreyi gerekli yere gönderen tüketiciler arasında yapılacak olan çekilişle kazanan talihlilere Porsche marka araç verilecek. Yaz boyunca yürütülen bu kampanya yaz ayının sonlarına doğru yenini çekiliş heyecanına bırakıyor. Peki ama magnum çekilişi ne zaman? Çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Magnum tarafından yapılan çekilişe katılmak için tabiiki bir Magnum dondurma satın almanız gerekiyor. Dondurmayı yedikten sonra dondurmanın çubuğunda bir şifre göreceksiniz. Bu şifreyi Magnum’un resmi internet sitesinden göndererek çekilişe katılabilir ya da telefonlarınızdan 2992 numarasına şifreyi sms ilke göndermeniz yeterli olacaktır.

Çekilişe katılma 30 Eylül 2020 tarihi itibariyle son bulacak olup sıra çekiliş aşamasına gelecektir. Çekiliş ise 13 Ekim günü saat 11.00 sırasında yapılacaktır. Çekilişi kazanan talihliler ise çok güzel bir araba sahibi olacaktır.

Magnum Porsche çekilişi ne zaman yapılacak?

Yukarıda belirtildiği üzere çekilişe katılım devam etmektedir. Çekiliş ise 13.10.2021’de saat 11’de yapılacak olup sonuçlar daha sonra belirlenen bir gazete ile ilan edilecek.

Kampanya ile ilgili sık sorulan sorulara Magnum resmi internet sitesinden ulaşabilir ve merak edilenleri oradan sorabilirsiniz.

Yorum yapın