Hızlı ve Öfkeli filminde Paul Walker sürprizi

Photo of author

Dünyaca izlenen ve ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. filminin çekimleri devam ederken izleyicileri heyecanlandıran bir haber gündeme geldi. Serinin önceki filmlerinin en sevilen ve benimsenen oyuncusu olan Paul Walker diziye dahil olacağı söylentileri heyecan oluşturdu. İzleyiciler ise bunun nasıl olacağı konusunda merakları devam ediyor.

Hızlı ve Öfkelinin yönetmeni olan Justin Lin, Brian O’Conner karakteri hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında karakteri geri nasıl getirmenin yollarını aradıklarını söyledi. Lin dünyaca ünlü bir dergiye konuştu. O’Conner’ın filme geri dönmesi için uğraştıklarını söyledi. Alınan bilgilere göre CGI yöntemi ile Paul Walker’ın filme döndürülmesi tartışılıyor.

CGI teknolojisi nedir?

Peki ama bu nasıl olacak. Nasıl olacağını anlamak için CGI teknolojisinin ne olduğu konusunda fikir sahibi olmak gerekiyor. CGI’nin açılımu “Computer Generated Imagery” olarak bilinmektedir. Bu teknoloji sinemada 2010 yılından itibaren kullanılmaya başladı. Bu yöntemle bilgisayarda hazırlanan efektler filmlere aktarılabiliyor. Bilgisayar üretimli imgeleme olarak da açıklanan bu teknoloji ile görseller biligsayarda oluşturulabiliyor. Bu sayede gerçek bir yüz bilgisayarda oluşturulmuş ve bilgisayara aktarılmış oluyor.

Paul Walker daha önce geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Oyuncunun ölümü nedeniyle serinin 7. filmi ertelenmek durumunda kalmıştı. Ardından Walker’in iki kardeşi filme dahil edildi.

Yorum yapın