Kurban Bayramı Mesajları Sözleri 2021

Photo of author

Kurban bayramı mesajları kısa sms cep telefonu için facebook ve twitter paylaşmak için 2020. Kurban bayramınız mübarek olsun mesajları face için paylaş.

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile artık herkes bayramlarda teknolojik ürünler sayesinde birbirinin bayramını ve ozel günlerini kutlamaktadır. Artık gsm şirketlerinin varlığı ve gençlerin hepsinde cep telefonu olması nedeniyle kısa mesaj ile millet birbirinin bayramını kutlamaktadır.

Ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim. bence en güzel bayram kutlama şekli bizzat ziyaret etmek ve bu da mümkün değilse bizzat telefonla arayarak hal hatır sormaktır. Fakat son yıllarda özellikle gençler arasında bayram kutlamaları kısa sms ile olmaktadır. Tamam bu da olabilir fakat büyüklerimizi mutlaka ziyaret etmeliyiz.

Eğer siz de yakın arkadaşlarınıza cep telefonu yoluyla kurban bayramını kutlamak isterseniz sizin için en güzel kurban bayramı mesajlarını biraraya getirdik.

Kurban bayramı yaklaştı ve hazırlıklar hızla devam etmekte. Kurban bayramı geldiğinde herkes facebook ve twitter hesabı gibi sosyal medya hesaplarında birbirinin kurban bayramlarını kutluyorlar. İşte bunun için sizlere birbirinden güzel kurban bayramı tebrik e-kartları hazırladık. Umarım sizler de beğenirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki, bu tür eylemler yani sadece facebook üzerinden yapılan kutlamalar kültürümüze zarar vermektedir. Yani size tavsiyem bizzat akrabalarınızı ziyaret edin. Onu da yapamıyorsanuz telefon ile arayıp hal hatır sorarak bayramını kutlayabilirsiniz. Facebook üzerinden yapılan kutlama mesajları ise bence yeterli değildir.

Kurban Bayramı Mesajları Facebook Paylaş 2019 resimli mesajlar sms kısa mesaj cep telefonu twitter paylaş.

Kurban bayramının yaklaşması ile heyecan gittikçe artmaktadır. Kurban bayramı sabahı sosyal medya da hızlı bir şekilde güncellenmekte ve insanlar birbirinin bayramını kutlamaktadır. Bu konuda sizlere kurban bayramı için mesajlar yazacağız. Siz de facebook hesabınızda paylaşabileceksiniz. Mesajlarımız hem metin şeklinde olacak hem de resimli mesaj şeklinde olacaktır.

Eğer Metin şeklinde yazılı mesajlara ulaşmak ve arkadaşlarınıza cep telefonu ile kısa mesaj sms atmak istiyorsaınız TIKLAYINIZ: (Onlarca çok güzel mesajlar yer almaktadır. Eminim ihtiyacınıza fazlasıyla cevap verecek.)

Resimli olarak facebook ve twitter gibi sosyal medyada arkadaşlarınızın kurban bayramını kutlamak için resimli mesajlar arıyorsanız aşağıdaki linki ziyaret ediniz:

Sizlere en güzel hizmet etmek adını çalışmalarımızı hızla sürdürmektediyiz. Şuan okuduğunuz kurban bayramı mesajları konusu işinize yaradı mı? Lütfen yorumlarınızı bizlerle paylaşın. Hemen alttan cevap yazabilirsiniz.

Kurban bayramı Cep telefonu için kısa sms

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Her bayram biraz sevinç birazda huzurdur,aslında özlemdir,hatırlanmak isteğidir,zaman direniştir,umut tadında mutlu bir bayram dileğiyle…

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin biraraya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum… İyi bayramlar!

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun…

kurban bayramı mesajları kısa sms

Kurban bayramı mesajları facebook paylaş

Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtalacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.
Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize…

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun…

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum… İyi bayramlar!

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum…

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı’nın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.

Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun…

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Resimli kurban bayramı mesajlarına ulaşmak için Tıklayınız

Kurban Bayramı Tebrik Kartı ve Resimleri

Evet, yukarıda cep telefonunuzdan mesaj atabilmeniz için en güzel kısa mesajları sizlerle paylaştık. Sizlerin de yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekleriz. Aşağıdan bize ve konu altına mesaj yazabilirsiniz.

Yorum yapın